Hlavní obsah

Kathy Kelly se vrací. Po úspěšném pražském vystoupení zamíří v září do Ostravy

Novinky, Milan Papežík

Nejstarší sestra klanu Kelly Family a zpěvačka s výjimečně silným hlasem, vystoupí tento rok už podruhé v České republice a provede své příznivce několika hudebními styly. Koncert pod názvem Shades Of Music se uskuteční 26. září v Domě kultury Akord v Ostravě.

Foto: Kathy Kelly

Kathy Kelly vystoupí 26. září v Ostravě

Článek

Po velkém úspěchu koncertu Kathy s operním souborem a hostem Norbertem Peticzkým v sále pražského hotelu Svornost, který praskal ve švech, se Kathy rozhodla přidat další koncert v ČR, tentokrát v Ostravě. A opět půjde o nevšední akci.

Kathyin koncert se bude nést několika hudebními směry. Proto pořadatel zvolil příznačný název Odstíny hudby. Kathy zazpívá pár operních písní, několik známých či nově upravených gospelů, tradicionálů, populárních evergreenů, spirituálů a irských, německých či španělských písní a především rozmanitý výběr písní od Kelly Family. Jako hosta si opět pozvala Norberta Peticzkého z Hlasu ČeskoSlovenska, který pozvedne celý koncert do „kellyovského stylu”.

Zpěvačka koncertuje se svým gospelovým programem už osmý rok po celé Evropě. Svou energií a vynikajícím talentem vzbuzuje nadšení u posluchačů v kostelech a koncertních sálech.

Nyní pracuje na svém operním albu a nebude to jediné, co tento rok přinese. Po úspěšném vydání CD My Christmas Songs v roce 2014 se Kathy chystá vydat vánoční album také letos.

Kathy Kelly je známá svým milým vystupováním a pozitivním přístupem k setkávání s fanoušky. Toto dokázala také před minulým koncertem v Praze, kdy se se svými příznivci setkala v ulici, kde Kelly Family v roce 1995 natočili videoklip k jedné z jejich nejúspěšnějších písní First Time. Kathy si jako tradičně najde čas na fanoušky také po svém ostravském koncertě a ochotně se s nimi vyfotí a nebo se jim podepíše.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám