Hlavní obsah

Karviná má pět tisíc facebookových přátel

Novinky, Milan Haluška

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V Karviné již dva roky funguje neoficiální facebook města, který občanům nabízí nepřetržitý proud informací.

Foto: Milan Haluška

Karvinský facebook

Článek

"Každý den mají uživatelé na svých obrazovkách nejnovější zprávy z města, staráme se také o nejrůznější zajímavosti, historii, natáčení záznamů z kulturních akcí, focení a vše, co patří k novinářské práci. Svou aktivitou se náš facebook dostává na příčku nejaktivnějšího facebookového profilu města v Moravskoslezském kraji, možná i v republice," uvedl vlastník facebooku Milan Haluška.

O facebook se od jeho začátku staralo celkem pět mladých redaktorů, nyní pouze dva, kteří stále studují a tuto práci berou jako koníček. Každý z redaktorů plní odlišnou práci (focení, psaní článků, zjišťování zajímavostí a historie).

"Byl to můj nápad, založit profil, kde občané naleznou přehledně veškeré informace na jednom místě a nemusí tak navštěvovat více internetových adres. Naše práce není zbytečná, dokazují to zpětné vazby našich fanoušků a také jejich počet, což je k úternímu dni pět tisíc," dodal Haluška.

Karvinský facebook spolupracuje také s médii, nejrůznějšími organizacemi, pořádá pro občany města soutěže a další.

Odkaz na něj naleznete zde.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám