Hlavní obsah

Karneval, který baví i pomáhá

Novinky, Iva Radostová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nemáte ještě plány na víkend? Připojte se k těm, kteří se rozhodli vlastním pohybem podpořit opuštěné a znevýhodněné děti a přitom si užijte spoustu legrace. V sobotu 5. září vás v rámci desetidenního charitativního happeningu TERIBEAR HÝBE PRAHOU čeká speciální část programu - DĚTSKÝ KARNEVAL.

Foto: Nadace Terezy Maxové dětem

TERIBEAR HÝBE PRAHOU aneb Prima DEN S MEDVĚDEM se koná od 3. do 9. září na pražské Letné.

Článek

Akci s názvem TERIBEAR HÝBE PRAHOU aneb Prima DEN S MEDVĚDEM, který proběhne v termínu 3. – 12. září, pořádá Nadace Terezy Maxové dětem. Jedná o nonstop charitativní happening, na kterém může každý z nás vlastním pohybem podpořit konkrétní lidský příběh. Za každý kilometr, který se na trase dlouhé 1,3 km zdolá, věnují partneři akce 10 Kč na dobrou věc.

Vyberte si pohádkovou či zvířecí postavu, která je vám blízká, nasaďte masku a přijďte 5. září na pražskou Letnou. Start trasy je u Metronomu. Choďte, běhejte, tančete… bavte se a svým pohybem pomáhejte těm, kteří to potřebují. Navíc každý, kdo přijde v tento den na Letnou v masce, získá od Nadace Terezy Maxové dětem malý dárek.

Více informací o akci najdete na stránkách www.teribear.cz. Zde je také možné si za jednorázový poplatek 100 Kč koupit startovní čip, který je potřeba k načtení zdolaných kilometrů a díky němuž se můžete, i opakovaně, akce účastnit. Zaregistrujete se a přijďte podpořit konkrétní lidské osudy - Teribear je nadační medvěd hrdina - buď hrdinou i ty.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám