Hlavní obsah

Karlštejnští ochotníci divákům opět nabídnou Postel pro Anděla

Novinky, Lukáš Kunst

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Místní divadelní spolek KOS v pátek 9. listopadu od 19.30 hodin zahraje v karlštejnském podhradí komedii Jaroslava Koloděje Postel pro Anděla. KOS vznikl teprve nedávno, ale při premiéře představení letos v květnu slavil velký úspěch.

Foto: KOS Karlštejn

Divadelní spolek KOS Karlštejn

Článek

Divadelní spolek KOS vznikl v roce 2011 z nadšení několika lidí. Dnes má soubor 10 členů a za sebou úspěšnou premiéru komedie Postel pro Anděla.

"Když jsem se přistěhoval do Karlštejna, bylo mi líto, že zde není žádný ochotnický spolek, tak jsme se domluvili s Karlštejnským kulturním sdružením o. s., vyvěsili pár plakátů a sešlo se několik nadšenců, kterým následně nadšení vydrželo, a vrhli jsme se do zkoušení Postele pro Anděla. To bylo pro mnohé z nich vůbec prvním divadelním počinem na oněch prknech, která znamenají svět," uvedl režisér divadla Lukáš Mašek.

Postel po Anděla měla premiéru 26. května 2012 a přišlo na ni více než 100 diváků ze širokého okolí.

Představení 9. listopadu není rozhodně posledním představením v karlštejnském podhradí, neboť KOSáci již připravují další divadelní kusy. "My i diváci se rádi bavíme, tak zůstaneme u komedií, protože máme stále z čeho vybírat. Připravujeme však i malé divadelní překvapení," dodal režisér Mašek.

Postel pro Anděla v podání nového divadelního souboru  KOS Karlštejn mohou zájemci zhlédnout v pátek 9. listopadu v divadelním sále restaurace U Janů přímo na náměstí v Karlštejně. Vstupné je dobrovolné. 

Více informací na facebooku Divadlo KOS Karlštejn.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám