Hlavní obsah

Karlovarský kraj ocenil pedagogy z regionu

Novinky, Alena Lochmannová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ceny hejtmanky Karlovarského kraje a pamětní listy získalo u příležitosti oslavy Dne učitelů celkem 19 pedagogů z mateřských, základních i středních škol v regionu.

Foto: KÚ Karlovarského kraje

Hejtmanka poděkovala jménem Karlovarského kraje všem oceněným pedagogům za jejich záslužnou a zodpovědnou práci.

Článek

Ocenění, květiny a knihy převzali z rukou hejtmanky Jany Vildumetzové a krajského radního pro oblast školství Jaroslava Bradáče v klášterní knihovně v Chebu.

Hejtmanka poděkovala jménem Karlovarského kraje všem oceněným pedagogům za jejich záslužnou a zodpovědnou práci. Připomněla, že kraj zřizuje 43 příspěvkových organizací v oblasti školství, z toho 27 středních škol. Ve školství v našem regionu pracuje v současnosti více než 4300 pedagogů.

„Sama jsem před lety pracovala jako učitelka na základní škole, a tak moc dobře vím, jak náročné povolání vykonáváte a kolik osobního nasazení a sebeobětování mu odevzdáváte. Ne vždy se učitelům a dalším školským pracovníkům dostává potřebného respektu v naší společnosti a jejich úsilí často zůstává nedoceněno. Proto je mi ctí vám jménem kraje předat ceny a popřát, ať jsou pro vás odměnou úspěchy vašich žáků a uznání ze strany jejich rodičů,” dodala.

Na akci nechyběl ani slavnostní přípitek a hudební dárek v podobě vystoupení žáků i učitelů Základní umělecké školy Josefa Labitzkého z Bečova nad Teplou. Hejtmanka také v závěru ocenila účast starostů, kteří na slavnostní akt doprovodili oceněné pedagogy ze svých měst a obcí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám