Hlavní obsah

Kapela Top Dream Company zahraje v rámci Funky Night Live v pražském klubu La Loca

Novinky, Robert Rohál

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Třetí květnový pátek proběhne v klubu La Loca v centru Prahy neotřelá a improvizační funky párty Michaela "Vrtulníka" Viktoříka, známého ze skupiny J.A.R. Večer bude pojatý jako velký mejdan Radia Color, přičemž hlavním hostem bude funky-soulová kapela Top Dream Company.

Foto: archiv TDC

Známá funky-soulová kapela Top Dream Company zahraje 15. května v pražském klubu La Loca.

Článek

Stalo se už pravidlem, že v tomto typu show střídá vtip písničku, písnička ulítlou soutěž nebo hudební srandičku. Hlavním hudebním hostem bude tentokrát dnes již známá funky-soulová kapela Top Dream Company, kterou můžete znát z obrazovek České televize, například z hudebně-zábavné show Zpívá celá rodina. S ní si jako host zazpívá jednu píseň r zpěvačka Erika Fečová.

Zábavu obstará známá herečka Sandra Pogodová, údajně ochotná si pro srandu nechat vrtat koleno, nebo klasik české stand up comedy Lumír Tuček.

„Je to originální formát Michaela "Vrtulníka" Viktoříka ve spojení s naší kapelou, který už po několikáté předvedeme v Praze. Je dobré, že divák si zde během jednoho večera vychutná propojení dokonalého hudebního, zábavného i tanečního zážitku. A protože právě v těchto dnech doděláváme náš nový klip, tak to celé pojmeme jako dotočnou,” říká kapelník a producent kapely Top Dream Company Petr "Harmy" Harmáček.

La Loca MUSIC BAR & LOUNGE je žhavá novinka na pražské klubové scéně. Najdete ji v samém srdci Prahy, a to v přízemí funkcionalistické budovy Mosaic House, opatřené několika ekologickými certifikáty. La Loca je nekuřácký hudební bar, kam je - až na výjimky - na všechny akce vstup zdarma, ať už jde o vystoupení vyhlášených DJs či koncerty zajímavých kapel. V pátek 15. května tu zahraje Top Dream Company, začátek show je stanoven na 21 hodin.

Další informace www.laloca.cz/cz/akce/funkynight-15-5-15, www.topdream.org

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám