Hlavní obsah

Kapela Simple Muffin má nový videoklip

Novinky, Lenka Žáčková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Česká rock-dance kapela Simple Muffin na koncertě v pražském Rock Café 17. února 2017 představí nové minialbum. Název je možná diskutabilní, ale jak jinak než Krysy kancelářský by se mohl jmenovat kus z této dílny.

Foto: Archiv Simple Muffin

Simple Muffin

Článek

Zprávou dne není jen to, že kapela vydává minialbum, ale také to, že vypouští do světa zbrusu nový videoklip k písni Třídní sraz. Texty dalších se nesou v duchu pohrávání si s osudy vrstevníků, které prokládají notnou dávkou ironie. A tak se dozvíte v podání této party o nenaplněné lásce bohatého šejka k Sereně Williamsové či se vám dostane vysvětlení, co se skrývá za názvem Korporát a píseň Lezec vám napoví, jak se dá ve firmě dělat kariéra.

Všechny písně postupně vznikly v koprodukci s producentem Martinem Ledvinou, který spolupracuje s celou řadou úspěšných interpretů, jako je Debbi, Aneta Langerová, Tomáš Klus a kapely Jelen či Mandrage.

Této povedené partičce není žádný žánr cizí. Můžete se tedy těšit nejen na jejich vlastní tvorbu, ale jistě se dočkáte při koncertu také taneční muziky, funku, popu, čardáše i šansonů.

Reklama

Výběr článků

Načítám