Hlavní obsah

Kapela ECHT! zahraje v Kroměříži, podpoří ji taneční skupina M Dance Crew KM

Novinky, Robert Rohál

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Změna začátku koncertu známé pražské pub rockové skupiny ECHT!, která zahraje v pátek 23. října v Domě kultury v Kroměříži - z původních 18 se posouvá na 20 hodin. V rámci koncertu vystoupí i populární kroměřížská taneční skupina M Dance Crew KM.

Foto: archiv autora

Kapela ECHT! zahraje po čase opět v Kroměříži.

Článek

Doménou originální pražské kapely jsou především živé koncerty, o čemž se přesvědčí i návštěvníci kroměřížské štace. Za dobu trvání se v souboru ECHT! vystřídalo více hudebníků, ale v současnosti se již delší dobu představuje v tomto ustáleném obsazení: Karel Malík, Vladimír Zatloukal, David Macháček, Ondřej Jedlička, Tomáš Schilla a Jiří Michálek.

V roli předskokana se představí kroměřížská taneční skupina M Dance crew KM, kterou vede Marek Meluzín a která je (vedle toho, že v poslední době s přehledem vítězí na soutěžích street dance) zajímavá i tím, že její členskou základnu tvoří ženy a dívky od 14 do 44 let.

Taneční partička nabídne jednak svůj známý Fialovej úlet, jednak premiéru zcela novou choreografie.

Koncert legendární skupiny ECHT!, která je označována za pub rockovou, a dokonce i za country formaci, proběhne ve foyeru Domu kultury v Kroměříži od 20 hodin. Vstupenky jsou v tradičních předprodejích.

Reklama

Výběr článků

Načítám