Hlavní obsah

Kapela Clou se v M-klubu představí už v sobotu

Novinky, Ondřej Smolka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Poprvé od svého vzniku se v M-klubu ve Valašském Meziříčí představí česká rocková skupina Clou, která přijede v sobotu 13. dubna představit svou novinkovou desku Old Dogs New Tricks. Jako hosté od 20 hodin vystoupí domácí kapela Edward‘s Hope.

Foto: Tomáš Třeštík

Clou v M-klubu představí novou desku Old Dogs New tricks.

Článek

Skupina Clou vznikla v roce 2001 a o čtyři roky později debutovala s deskou Postcards, ze které vzešla snad nejúspěšnější píseň kapely Island Sun, jež se stala nejhranější skladbou roku 2005 a videoklip pronikl i do evropského vysílání MTV. Za desku Postcards byli Clou ocenění také Akademií populární hudby za album a skladbu roku. Po úspěšné debutové desce vydali alba Clou, For Tonight a loňskou novinku Old Dogs New tricks, z nichž vzešly skladby jako Lean On My Shoulder, Snowy Wings, For Tonight nebo Believe.

V říjnu 2012 vydali nové album, ze kterého jste mohli zaslechnout první singl s názvem 1000 nebo právě vycházející skladbu Now I Need A Lie, k níž právě v této době vychází i videoklip. O druhé vydané písni z nového alba Old Dogs New Tricks rozhodli sami fanoušci svým hodnocením na sociálních sítích. Natáčení nového klipu se opět ujal Martin Linhart, který je podepsaný už pod předchozím klipem 1000 a oproti verzi na albu, je skladba převedena do akustické podoby, což skvěle ladí s komorní atmosférou celého klipu.

Ještě než na podium vtrhnou Clou, představí se divákům meziříčská punk-rocková kapela Edward’s Hope, která v zimě loňského roku natočila své první EP s názvem No Chances.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám