Hlavní obsah

Kamila Nývltová zářila na kolonádě i v ringu

Novinky, Helena Šebestová

Zpěvačka Kamila Nývltová pracuje ještě pilněji než kdy dříve. Letos se nejblíž k dovolené dostala zatím při natáčení videoklipu a focení kalendáře v Egyptě. A tam o žádném polehávání na sluníčku nemohla být řeč.

Foto: archiv Kamily Nývltové

Kamila Nývltová na mistrovství v MMA

Článek

V aktivitě zpěvačka nepolevila ani poté, co klip k písni Příběh slavnostně pokřtila v pražském Muzeu voskových figurín Grévin. Mezi vystoupeními na festivalech, Kleopatra TOUR a dalších akcích a prací na své rozjížděcí se sólové kariéře v novém stylu si našla čas i na návštěvu filmového festivalu v Karlových Varech a Mistrovství ČR v MMA.

Že by se krásná zpěvačka, která si svou dokonalou postavu udržuje intenzivním sportováním, pustila nyní i do smíšených bojových umění? Zatím prý ne. Na Mistrovství ČR v MMA v Praze zatím jen zpívala při zahájení českou národní hymnu. A opravdu si to užila, protože jí není vzdálený téměř žádný sport.

„Jsem od mala sportovní typ, hrávala jsem tenis a podle trenéra prý dobře, jezdila jsem na kole, na lyžích a jsem také zdatný plavec,“ vysvětluje Kamila. „Miluji všechen sport. I když tohle mlácení je mi spíše nepříjemné, lituji ty zúčastněné, musí je to bolet a hlavně pak, když se to hojí. Do toho bych nešla, i když kickbox i normální box občas trénuji,“ přiznává se.

„Chodím téměř denně do posilovny, běhám a makám. Strašně mě to baví, stalo se to mým životním stylem. A taky jsem právě ve fitku poznala svého současného přítele,“ prozradila Kamila s úsměvem. „Máme společné zájmy. On není z umělecké branže, takže když jsme spolu, máme úplně svůj svět a je nám fajn.“

S partnerem, se kterým se znají již rok, se zpěvačka objevila také na Mezinárodním Filmovém Festivalu Karlovy Vary, kam je již několik let pravidelně zvaná, ale teprve letos si našla v nabitém pracovním programu čas. 

„Letos se mi konečně povedlo skloubit vše dohromady a vyšlo to. Vary jsem si užila s přítelem, udělali jsme si pohodové dva dny.“ Na otázku, jestli krátký pobyt v Karlových Varech bude její letošní jedinou opravdovou dovolenou, Kamila odpověděla, že věří, že si čas na relaxaci ještě najde.

„Určitě to nebude poslední odpočinková část prázdnin, chystáme se ještě na pár dní na Moravu a rozhodně k moři,“ říká spokojeně se tvářící zpěvačka, která nedávno představila nový singl Příběh, který pro ni napsal rocker Pepa Vojtek, a na podzim se chystá pokřtít svůj vlastní kalendář.

Reklama

Výběr článků

Načítám