Hlavní obsah

Kamila Nývltová pokřtí nový videoklip

Novinky, Helena Šebestová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kamila Nývltová se v poslední době nezastaví a výsledky jsou znát. Zatímco v Egyptě natáčela videoklip a fotila kalendář, přesáhl klip k jejímu duetu s Olgou Lounovou "Kilo sem, kilo tam" půl milionu zhlédnutí na YouTube. Nový videoklip představí 22. června v pražském muzeu voskových figurín Grévin.

Foto: Helena Šebestová

Kamila Nývltová fotila v Egyptě kalendář

Článek

Videoklip k písni „Příběh“, kterou pro Kamilu složil rocker Pepa Vojtek, natáčela mladá zpěvačka v egyptském městě Marsá Alam. Text k písni napsala textařka Patricie, autorka hitu „Boky jako skříň“.

V Egyptě Kamila Nývltová současně fotila kalendář pro rok 2018. O její krásu, make-up a styling se v náročném prostředí staral Sam Dolce a půvab vlasům dodával Daniel Boček. Fotografování se ujal Petr Kozlík.

„Všichni byli naprosto skvělí,“ chválí Kamila svůj špičkový tým. „Fotograf Petr přesně věděl, co chce a jak to má vypadat, a proto to někdy šlo i super rychle, byli jsme prostě připraveni.“ I tak celý tým pracoval každý den již od 5 hodin ráno, kdy celý resort ještě spal, a pokračovali jen s krátkou pauzou až do večera.

Kalendář bude vydán na podzim tohoto roku a chystá se také velká výstava všech fotografií. „Rok má jen 12 měsíců a naší dřiny a výsledných fotek, ze kterých jsem nadšená, by byla škoda,“ směje se Kamila.

Reklama

Výběr článků

Načítám