Hlavní obsah

Kamil Střihavka se skupinou Leaders vystoupí v otrokovické Besedě

Novinky, Robert Rohál

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Populární rockový zpěvák Kamil Střihavka, který proslul i jako muzikálový Ježíš, vystoupí poprvé v Otrokovicích. Koncert, na kterém ho doprovodí kapela Leaders, proběhne v pátek 9. listopadu od 19 hodin ve velkém sále otrokovické Besedy.

Foto: archiv Robert Rohál

Zpěvák Kamil Střihavka vystoupí v otrokovické Besedě.

Článek

Koncertní program přinese průřez zpěvákovou dosavadní kariérou – a tudíž nebudou chybět hity legendárních BSP, No Guitars i ostatních projektů, v nichž Kamil Střihavka působil. V nabídce se však třeba objeví i nová úprava písně Jak ze sna procitám z muzikálu Jesus Christ Superstar.

Zatím poslední řadové rockové album interpreta vyšlo pod názvem 365 v říjnu 2008. Na něm je Střihavka nejen autorem všech skladeb, ale současně i jeho producentem. V následném roce vydal 2 CD Best Of / 20 let na scéně, kde je zmapována jeho dosavadní dvacetiletá kariéra. Prozatím poslední (a opět výběrové) album vyšlo koncem letošního léta a nabízí výhradně muzikálové a filmové melodie.  

Kamil Střihavka & Leaders hrají ve složení: Kamil Střihavka (zpěv), Petr Henych (kytara), Adam Stivín (baskytara), Štěpán Eliáš (klávesy), Miloš Meier (bicí), Tereza Hálová a Tereza Rajnincová (vokály).

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám