Hlavní obsah

Kadaňské Taneční studio M má za sebou závěrečný koncert

Novinky, Václav Vlasák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Byly to dvě hodiny taneční podívané, které divákům rychle utekly. Odměnou byl pro tanečníky velký potlesk a pro učitelku záplava kytic.

Foto: Václav Vlasák

Žáci čtvrtého ročníku se nejprve předvedli v choreografii s názvem Valčík.

Článek

Každý rok rodiče a příbuzní mladých tanečníků s netrpělivě očekávají závěrečný koncert kadaňského Tanečního studia M. Chtějí na vlastní oči zhlédnout, co se jejich ratolesti za rok naučili, v čem se zlepšili a co ještě musí zdokonalit. Především je to ale pestrá podívaná tanečního umění.

Není se co divit, že v pátek 1. června se Orfeum v Kadani zaplnilo do posledního místečka. Vedoucí studia Marcela Vlčková, který diváky přivítala, poděkovala vedoucímu KZK, že se podařilo posílit počet židlí, aby měl každý místo. Poděkovala také všem, kteří tanečnímu studiu nějakým způsobem pomáhají.

Program tanečního koncertu měl celkem 19 chodů. Kromě tanečních choreografií vystoupili také členové dramatického oboru, kteří předvedli ukázku připravované hry Claudius. Zhruba po dvou hodinách se ozval závěrečný potlesk a Marcela Vlčková se ocitla doslova v záplavě kytic, které dostávala jako upřímné poděkování za svou práci.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám