Hlavní obsah

Kabáti rozproudí krev ostravských fanoušků

Novinky, Vendula Vrablová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jedna z nejpopulárnějších rockových skupin současnosti opět zavítá do ostravské ČEZ Arény. Konkrétně se tak stane 30. dubna. Turné s názvem Banditi di Praga po 30 letech bude nezapomenutelným zážitkem pro různorodé věkové skupiny. Kromě výjimečné hudby se můžete těšit také na řadu překvapení.

Foto: Vendula Vrablová

Oficiální pozvánka na akci Banditi di Praga po 30 letech

Článek

Původně thrasmetalová skupina Kabát vznikla v roce 1983 a během třiceti let se stala nejhranější a nejoblíbenější rockovou skupinou v České republice. To dokazuje také neuvěřitelné množství prodaných alb, které směle překročilo hranici 1 000 000 kopií.

Mezi nejznámější studiová a koncertní alba skupiny Kabát patří bezpochyby Colorado (1994), Suma sumárum (2001), Dole v dole (2003), Corrida (2006) nebo již výše zmíněné Banditi di Praga (2010).

Turné 2013 - Banditi di Praha po 30 letech

A právě v duchu „banditů“ se ponese jejich aktuální koncertní turné, které zavítá do 7 českých a 3 slovenských měst včetně Ostravy. Ostrava bude Kabáty hostit 30. dubna od 20 hodin. Specifikem tohoto turné je fakt, že skupina se po zralé úvaze rozhodla použít živé dechové nástroje, které dodávají skladbám své nezaměnitelné kouzlo.

Návštěvníci koncertu tedy budou moci poznat, jak se hrálo a tančilo v kabaretech a stylových klubech za dob slavného Al Caponeho. K jedinečné atmosféře koncertu přispějí také šarmantní tanečnice v dobových kostýmech, které zaručeně roztančí nejen pánské osazenstvo ostravské ČEZ Arény.  

Poslední volné vstupenky v prodeji

Těšit se můžete na nezapomenutelné songy, kterých mají Kabáti na svém kontě celou sbírku. Ale na své si přijdou také příznivci méně známějších písniček, které na turné Banditi di Praha po 30 letech také zaznějí. V prodeji je posledních pár volných vstupenek.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám