Hlavní obsah

Judo show cup 2010 bude hostit pražská Folimanka

Novinky, Jana Horáková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Letošní judo show cup se bude konat 29. listopadu v pražské hale Folimanka. Podívat se mohou všichni fanoušci bojových umění a přijít tak podpořit český tým proti borcům z Reykjavíku. Akce začíná v 18 hodin.

Foto: Jana Horáková

www.judoshowcup.cz

Článek

Judo Show Cup je sportovně kulturní a charitativní akce pořádaná filmovou společností J.B.J.FILM, s. r. o. a jejím producentem Petrem Jáklem společně se sportovním judistickým klubem USK Praha.

Koná se každý rok na podzim ve sportovní hale Folimanka v Praze, kde se jako doprovodný program představují různé bojové sporty. Vrcholem akce bude utkání pražského týmu USK Praha proti pozvanému týmu ze zahraničí.

První judo show cup se pořádal již v roce 2005, kde bodem hlavního programu bylo vítězství nejlepšího českého judisty Jiřího Pokorného nad nejlepší českou judistkou Andreou Pokornou. V roce 2006 se proti sobě postavil tým z Prahy a tým ze Slovenska. Klub USK Praha nezklamal a za podpory fanoušků zvítězil. Dále v roce 2007 pokračoval pražský tým ve vítězstvích nad Paříží a nad Berlínem roku 2008. Poslední judo show cup 2009 nabídl utkání českých borců proti Ulanbátoru, při kterém český tým poprvé prohrál.

Letos se tým USK Praha utká s týmem z Reykjaviku. Soupiska judistů, kteří budou startovat, ještě není známa, ale v nejbližší době bude upřesněna. Proto neváhejte a nenechte si ujít tuto sportovní událost a přijďte podpořit české judisty.

V průběhu bohatého programu budou vyhlášeni nejlepší judisté roku 2010 v kategoriích: dorostenky, dorostenci, juniorky, junioři, muži, ženy a vyhlášen bude také top judista. Celým večerem vás provedou Lejla Abbasová a Marek Vašut.

Více informací o judo show cupu naleznete na webových stránkách www.judoshowcup.cz

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám