Hlavní obsah

Jubilejní desátou královnou českých babiček se stala Soňa Šedivcová

Novinky, Vladimír Tauchman

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Stalo se tak po velice vyrovnaném klání sedmi finalistek, které se uskutečnilo 29. října v Léčebných lázních Bohdaneč. Třiapadesátiletá Soňa Šedivcová žije v obci Třemošná u Plzně.

Foto: Vladimír Tauchman

Finalisky 2016

Článek

Pracuje jako zdravotní sestra, ráda sportuje, zpívá, řídí auto, stará se o opuštěná zvířata. Je babičkou dvou vnoučat. V soutěži MISSIS Eurobabička 2016 České republiky navíc ještě prokázala smysl pro humor, šarm a eleganci.

Jejími více než zdatnými soupeřkami byly Hana Novotná z Čáslavi, Julia Vonásková z Hradce Králové, Růžena Polesná z Divišova, Markéta Rašková z Hodonína, Věra Nováková z Havířova a Eva Matoušková z Prahy.

Ve čtyřech disciplínách - představení s interpretací vtipu, veselé scénky na téma babička s vnukem, volné disciplíny a závěrečné módní přehlídky předvedly výkony vysoké úrovně podepřené maximálním nasazením a kvalitní přípravou.

Soutěžícím zdařile sekundoval moderátor Josef Alois Náhlovský, svými profesionálními improvizačními schopnostmi využil každou příležitost k navození dobré zábavy po celý průběh programu. To spolu s vystoupeními soutěžících a hudebním doprovodem DUA  ADAMIS bylo odměňováno spontánním potleskem vyprodaného sálu.

Na druhém místě skončila Eva Matoušková, třetí místo obsadila Hana Novotná.

Úplně nejdůležitější však bylo, že si soutěžící dokázaly, co všechno ještě dovedou, dokáží bavit sebe i ostatní - a vznikla i nová přátelství.

Poděkování patří všem partnerům. Dále divákům za spontánní podporu soutěžících, členům a členkám organizačního štábu za obětavou práci při organizování soutěžního ročníku.

Další reportáže, videa a fotogalerie najdete na www.eurobabicka.cz.

Reklama

Výběr článků

Načítám