Hlavní obsah

Jste v seniorském věku a máte šikovné ruce? Zúčastněte se soutěže

Novinky, Jan Řehounek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Centrum sociálních a zdravotních služeb Poděbrady vyhlašuje pro uživatele terénních sociálních služeb, kluby důchodců a ostatní seniorské skupiny, domovy pro seniory a seniory jednotlivce 19. ročník soutěže Šikovné ruce našich seniorů – pro radost a potěšení.

Foto: Jan Řehounek
Článek

Soutěž je rozdělena na tři obory.

Soutěž ručních prací

Přihlásit je možné výrobky a výtvarná díla z různých druhů materiálů i různými technikami, například vyšívání, háčkování, pletení, malování, práce ze dřeva, kovu, hlíny apod.

Fotografická soutěž

Zúčastnit se může každý senior s maximálně šesti jednotlivými snímky či dvěma fotografickými cykly o nejvíce 3 snímcích. Fotografie mohou být černobílé i barevné ve formátu nejméně 18 x 24 cm. Téma soutěže je Svět v pohybu.

Literární soutěž

Přijímají se literární práce na téma Svět v pohybu - v próze (povídka, fejeton, vyprávění…) a v poezii. Uzávěrka všech tří soutěží je 21. května 2018.

Všechny přihlášené práce budou prezentovány na samostatné výstavě v Lysé nad Labem v rámci výstavy Senior – Handicap: aktivní život 2018, která se uskuteční ve dnech 21. - 24. června. V loňském roce bylo v expozici vystaveno tři a půl tisíce prací.

Nejlepší autoři budou vyhodnoceni a oceněni v pátek 22. června v rámci slavnostních kulturních programů v prostorách výstaviště.

Reklama

Výběr článků

Načítám