Hlavní obsah

Josef Vágner vydává nový singl a připravuje koncert

Novinky, Petr Mráček

Mladý, sympatický interpret známých hitů jako Mě sílu dáš, Díky letu motýlů, Láska anebo přátelství, či S láskou nám je líp přichází s novou romantickou, melodickou písní Nezapírám. Ta vychází z nového, stejnojmenného CD, na němž je soubor šesti písniček.

Foto: archív Pepy Vágnera

Pepa Vágner

Článek

Po několika duetech, například s Miss Jitkou Válkovou nebo s kolegyní Lucií Vondráčkovou, se kterou nazpíval ústřední melodii k Troškovým Babovřeskům, přichází Pepa Vágner s novou sólovkou, která, jak sám říká, je opět o lásce, vztazích, a je také o něčem, co sám prožil.

„V písni Nezapírám se tedy opět objevuje téma vztahu. Je to ale trochu jiný pohled na věc, než jaký se objevoval v mých minulých písních. Vždy jsem byl jen ten zamilovaný kluk, který se zakoukal do holky a nemohl bez ní být. V tomto textu je to však trochu jinak. Je to o holce, kterou kluk měl hodně rád, ale stalo se něco, kvůli čemu se jí nedá už stoprocentně věřit. A co teď?“ říká k textu Josef Vágner. 

Text k písni napsal dvorní textař bratří Nedvědů Dušan Vančura, a jak se zdá, velmi se povedl. Za prvních několik dní, kdy je song na světě a zazněl v rádiu, nastala doslova záplava fanoušků Pepy Vágnera na facebooku, kteří píší vzkazy, jak moc se jim písnička Nezapírám líbí.

„Je to naše první spolupráce, a když mi Dušan přinesl text, tak jsem se v něm hned viděl. Sám jsem si podobnou věcí, která se v textu řeší, již prošel, tak jsem nemohl věřit, jak přesně se v něm všechno, co jsem měl v hlavě, odráží,“ podotýká mladý zpěvák, který pochází ze známé umělecké rodiny. Jeho otcem je známý hitmaker Karel Vágner.

Josef Vágner si ale jde svou vlastní cestou a to velmi úspěšně. Už ve svých devíti letech hrál v muzikálu Karla Svobody Monte Cristo a následovaly i další projekty: Bídníci, Miss Saigon, Kleopatra, Jack Rozparovač, aktuálně v novém muzikálu Michala Davida – MATA HARI, kde hraje milence samotné ústřední postavě (v podání Yvetty Blanarovičové či Kateřiny Brožové).

Kromě toho chystá Pepa Vágner společně se svým muzikálovým kolegou a kamarádem Tomášem Löblem velký Vánoční koncert v pražském Divadle U Hasičů, který se koná 4.procince od 19 hodin. Na něm, kromě známých hitů, zazní i několik melodií z muzikálů, a jelikož bude koncert před Vánoci, zazní i některé vánoční melodie…

Oba zpěváci zde však představí live i projekt s názvem 4 Akordy, což je kompilace bezmála 50 písní, které jsou v podstatě úplně stejné a hrají se na čtyři akordy. „Ale abyste to pochopili správně, musíte se přijít podívat,“ láká Pepa Vágner své příznivce.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám