Hlavní obsah

Jeseník zve na oslavy příchodu nového roku, nabízí bohatý program

Novinky, Věra Janků

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Máte už plány na oslavy příchodu nového roku? Pokud ne a máte rádi zasněžené vrcholky hor, silvestrovské radovánky můžete strávit v Jeseníku. Máme pro vás připravený bohatý program.

Foto: fotobanka PLL a.s.

Odpočinek v saunovém světě

Článek

Jeseník je obklopen oblíbenými lyžařskými středisky s ideálními podmínkami a službami, kde si na své přijdou nejen malí a velcí lyžaři, ale všichni milovníci zimních radovánek. V Jeseníku však můžete strávit zimní dovolenou, i když lyžování nepatří zrovna k vašim nejoblíbenějším koníčkům. Máme zde pro vás přichystaný zajímavý program, který můžete prokládat wellness programy v Priessnitzových léčebných lázních.

Ještě před vánočními svátky, v pátek 21. prosince, se můžete těšit na vánoční diskotéku na ledě. Na lázeňském kluzišti pod širým nebem si vyzkoušíte, jaké to je tančit na bruslích. Chybět nebude ani krasobruslařské vystoupení.

V Jeseníku nebude nouze ani o velké hudební zážitky. Nenechte si ujít jeden z nejlepších Beatles revivalů na světě. Před koncem roku, 29. prosince, se v Divadle Petra Bezruče uskuteční koncert košické skupiny The Backwards. Vánoční atmosféru umocní také klavírní preludie a jazzové koncerty v Priessnitzových lázních. Těšit se můžete na Revival night s největšími hity světových kapel.

Všichni, kteří nestihnou předvánoční diskotéku na ledě, se mohou těšit na silvestrovskou diskotéku opět na kluzišti pod hvězdnou oblohou. Předtím však bude kluziště patřit dětem a škole bruslení. Po stráveném dni na kluzišti nebo procházkách po okolí lázní se můžete zahřát na tradičním punčovém odpoledni.

A poslední minuty v roce? Ty můžete strávit s přáteli před vánočním stromem půlnočním přípitkem na slavnostně osvětleném Masarykově náměstí. Nebo jej prožít nad světélkujícím městem v Priessnitzových lázních s ohňostrojem nad hlavou. 

Více se o jesenickém konci roku 2012 dozvíte na www.jesenik.org, www.mkzjes.czwww.priessnitz.cz.

Reklama

Výběr článků

Načítám