Hlavní obsah

Jděte za svými sny, vyzývá nový videoklip skupiny Naděje

Novinky, Helena Šebestová

Kapela Naděje o sobě dává znovu vědět. Po vydání debutového CD Svědomí představuje veřejnosti i nový videoklip k písni Nepůjdu spát. Hlavní role patří jedinečné akrobatce na kruzích Alžbětě Moravcové a charismatickému herci Jakubu Krybusovi. Co o klipu říká kapela?

Foto: Naděje

Naděje

Článek

„Chtěli jsme vydat videoklip, který by více reflektoval naši vlastní cestu a ukázal fanouškům, že stejně jako oni jsme všichni na stejné lodi. Zkrátka bez vůle nebo odhodlání nelze dosáhnout jakékoli vysněné mety, kterou si v životě každý z nás stanoví. A nezáleží na tom, jaký ten cíl je. Jestli je to úspěch ve sportu, mít spokojenou rodinu nebo úspěšnou kariéru. Zkrátka bez každodenní práce na sobě toho dosáhnout nelze, a přesně o tom je náš nový videoklip Nepůjdu spát,“ shodují se členové kapely.

Režisér Petr Juračka se rozhodl ztvárnit videoklip pomocí navzájem se prolínajících motivačních příběhů. Dva lidé, kteří se věnují odlišným zájmům, se snaží překonat počáteční neúspěchy a neúnavně den za dnem pracují na svém zdokonalení. V hlavní roli je výjimečná akrobatka na kruzích Alžběta Moravcová a talentovaný herec Jakub Krybus jako boxer.

Skladba Nepůjdu spát je součástí debutového CD Svědomí, které Naděje vydala na podzim roku 2019. Desku pokřtil známý český zpěvák Petr Harazin z kapely Nebe. Celé CD najdete k poslechu například na Spotify nebo iTunes.

Pro letošní rok 2020 má skupina Naděje jasné cíle. Tím hlavním je skládat nové písničky, natočit další videoklip a představit se svým fanouškům na co nejvíce koncertech.

Další informace na Instagramu a Facebooku nebo na www.skupinanadeje.cz.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám