Hlavní obsah

Jaroslav Hutka oslaví své 70. narozeniny koncertem v rodné Olomouci

Novinky, Milan Papežík

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jaroslav Hutka oslavil své 70. narozeniny 21. dubna. Nyní se vrací do svého rodného města, kde předvede speciální koncertní program. V olomouckém ArtUm Centru vystoupí 13. května od 19:00 hodin.

Foto: Jaroslav Hutka

Jaroslav Hutka

Článek

Na Hutkově jubilejním koncertu zazní několik písní ze začátků jeho tvorby, které napsal v Olomouci. Ale chystá se zahrát i novější věci. 

Zpěvák se do Olomouce velice těší, své rodné město nenavštívil už několik let. Hodlá zde dodatečně oslavit své životní jubileum s rodinou a svými nejbližšími přáteli.

Nedávno Hutka vydal své zbrusu nové CD pod názvem Sladké Žluté a fanoušci mohou také očekávat několik písní právě z tohoto alba.

Posluchači tak budou moci 13. května zavzpomínat na doby minulé v Kulturním a společenském centru ArtUm v Sokolské ulici. Určitě také zazní Hutkův legendární hit Náměšť, který zpíval před čtvrtmilionovým davem na Letenské pláni v roce 1989.

Vstupenky na koncert jsou stále ještě k dispozici v síti GoOut, v Infocentru v podloubí olomoucké radnice nebo přímo v ArtUm Centru.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám