Hlavní obsah

Jaromír Nedvěd obhájil titul v Extralize Chemoplastu

Novinky, Tomáš Vítámvás

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ve čtvrtek 3. ledna se na obecním úřadě ve Vatíně konalo finále Extraligy Chemoplast, soutěže, která se hraje ve Žďáru nad Sázavou a v jeho okolí.

Foto: Tomáš Vítámvás

Finále Extraligy Chemoplast

Článek

Finále se účastnilo 10 hráčů, kteří se v roce 2012 probojovali v průběhu jednotlivých turnajů až mezi postupující do boje o putovní pohár. Největšími favority na získání putovního poháru byli Ludvík, Vítámvás, Kabrdová a Nedvěd. Ale i další hráči se v průběhu celého ročníku velmi zlepšili a tak mohl překvapit prakticky kdokoli z finalistů.

Skokany uplynulé sezóny pak byli především Lukáš Krejčí a Sabina Mičková. Do semifinále se však probojovali Nedvěd, Ludvík, Vítámvás a Michal Sobotka. Vzhledem k výsledkům v průběhu celé sezony, bylo možné i v těchto dvou soubojích očekávat jejich jasný průběh. Zatímco Tomáš postoupil na úkor Sobotky 3:0 na zápasy, dvojice Nedvěd - Ludvík předvedla daleko vyrovnanější souboj, který musel rozhodovat až pátý zápas. V něm byl lepší Nedvěd, který zvítězil 2:0 a díky tomu finále obhájil.

Ve finále se tak setkal aktuální mistr s bronzovým medailistou z posledního Mistrovství České republiky. Zápasy byly vyrovnané, ale v koncovce měl vždy větší štěstí Nedvěd. Ten nakonec po vítězstvích 2:1, 2:1 a 2:1 obhájil putovní pohár a stal se vítězem Extraligy Chemoplast podruhé v řadě.

Výsledky soutěží a pozvánky jsou průběžně zveřejňovány na internetových stránkách http://vysocina.billiardhockey.cz.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám