Hlavní obsah

Jarní podívaná nabídne v Klubu Starý pivovar módní kreace, hudbu i tanec

Novinky, Robert Rohál

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pestrou show slibuje Jarní podívaná, která proběhne ve čtvrtek 13. dubna v sále Klubu Starý pivovar v Kroměříži. V rámci večera, který připravuje Divadelní spolek Kroměříž, proběhne nejen módní přehlídka, ale vystoupí tu také hudební skupina Jamtour a taneční partička M Dance Crew KM.

Foto: archiv autora

Členky taneční skupiny M Dance Crew KM Pavlína Skácelová, Soňa Drábková a Denisa Janoštíková.

Článek

Program slibuje prezentaci dvou módních kolekcí. Zatímco první část přehlídky bude patřit kreacím módní návrhářky Milady Holomkové, další nabídne malované šátky a šperky z dílny Jitky Jarmarové. V obou případech jde o kroměřížské návrhářky.  

Jako manekýny se přitom představí dívky z kroměřížské taneční skupiny M Dance Crew KM, která celou tuto mode show otevře. Jde o úspěšný soubor, který si už letos vytančil na soutěžích dvě zlaté medaile  

Zpestřením Jarní podívané bude i malá kadeřnická show Soni Beňové a jejího kadeřnického salónu NIOBE.

Hudební program obstará kroměřížská skupina Jamtour, i ta slaví jeden úspěch za druhým. Nedávno vyhrála autorskou soutěž Porty. Dalším hudebním hostem bude mladý zpěvák Viktor Holomek, který prošel známou soutěží Česko Slovensko má hlas. Dnes působí v Praze, kde má vlastní skupinu.

Moderátorkou Jarní podívané, která se snaží prezentovat zajímavé kumštýře z regionu, bude Jana Štěpánová, herečka a zpěvačka kapely Jamtour. Začátek pořadu je stanoven na 19 hodin.

Reklama

Výběr článků

Načítám