Hlavní obsah

Jan Matuščín vyhrál Hungarian Open ve stolním hokeji

Novinky, Martin Kučera

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Letní turnaje ve stolním hokeji svědčí Janu Matuščínovi. Po vítězství v nedávném Poháru SVČ Most se mu tentokrát dařilo i v maďarském Újszászi.

Foto: BHC Most

Hungarian Open – billiard-hockey šprtec

Článek

Zvítězil zde ve druhém ročníku Hungarian Open v billiard-hockeyi šprtci. Dalibor Frýba obsadil třetí místo, a i další mostečtí a litvínovští hráči se umístili v popředí výsledkové listiny.

Turnaj byl do WTHA Tour zařazen jako nižší kategorie Challenger. Zároveň byl součástí 22. ročníku Hungarian Open ve Vietnamském badmintonu, rovněž známém jako Shuttlecock či Jianzi. Jeho se mostečtí hráči zúčastnili potřetí a pod názvem Czech Lions obsadili mezi třiceti zúčastněnými družstvy 28. místo. Soutěže ve stolním hokeji budou pokračovat opět v polovině září.

Hungarian Open - billiard-hockey šprtec – WTHA Tour, kat. Challenger: 1. Jan Matuščín (BHC StarColor Most „B“), 2. Lola Oláh (Újszászi VVSE, Maďarsko), 3. Dalibor Frýba (BHC StarColor Most)…, 6. Jozef Matuščín (BHC StarColor Most „B“), 7. Marie Justrová (Litvínov)…, 9. Ondřej Frýba (BHC StarColor Most „B“)

Reklama

Výběr článků

Načítám