Hlavní obsah

Jak vypadají pravé Vánoce, odhalí andělé ze zapomenuté skříňky

Novinky, Kateřina Martykánová

Pravidelná nedělní pohádková představení zakončí letos vánoční příběh Andělé ze zapomenuté skříňky. Netradičně již v neděli 14. prosince jej dětem přijede do Zlatého jablka zahrát divadelní seskupení Žlutý kopec z Prahy.

Foto: OZC Zlaté jablko
Článek

„Ani v době vrcholících vánočních příprav nepřijdou nejmenší návštěvníci o své oblíbené pohádkové odpoledne. A když už budou svátky skoro za dveřmi, nemůže chybět příběh s vánoční tématikou,“  říká ředitel centra Jiří Kratochvíl.

Pohádka pro celou rodinu s koledami bude vyprávět o tom, jak adventní andělé vykonávají své povinnosti. V dnešním světě to ale nemají vůbec jednoduché, současnost i tradice jim zamotají hlavy. Andělská pošta má plné ruce práce, aby nakonec dala všechno do pořádku. Pod vánoční stromeček andělská televize nadělí nemocné holčičce rozmanité příběhy a andělé jí dokonce upečou andělský koláč.

Představení, ve kterém kouzelná skříňka prozradí, co jsou to pravé Vánoce, je určeno pro děti od 3 let, začíná ve 14.00 hodin v sále č. 1 multikina a potrvá 50 minut.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám