Hlavní obsah

Jak vypadá život zralé ženy, odhalí ve Vsetíně nová talkshow Haliny Pawlowské

Novinky, Klára Blažková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zábavná talkshow známé moderátorky, bavičky a herečky Haliny Pawlowské představí ve čtvrtek 23. března od 19.00 hodin ve velkém sále Domu kultury Vsetín Manuál pro zralé ženy.

Foto: Promo Halina Pawlowská

Populární česká moderátorka a spisovatelka Halina Pawlowská

Článek

Chcete být obletovaná, krásná, věčně mladá? Přijďte si poslechnout milostné příběhy, které vás inspirují, zasmát se erotickým zkušenostem ostatních, samy se zeptat na všechno, co vás zajímá a nechat si poradit. A hlavně se přijďte zasmát.

Zralost je báječná. Můžeme si gratulovat, že jsme se dožili už pěkného počtu let, nebo proto, že jsme sice ještě velice mladí, ale jsme jedinci s moudrým pohledem na svět. Zralost má, bohužel, ale i negativní stránku – nikoho už nepřitahuje.

A tak Halina Pawlowská radí: „Pokud jste to ještě nezabalili a chcete vzbuzovat touhu, chcete vědět, jak zvládnout své šikanující děti, nezadržitelně se zvětšující tělo, jak znovu najít lásku a hlavně, jak se smát všemu blbému, co vás potká, přijďte na mou novou zábavnou talkshow.”

Manuál zralé ženy je určen ženám od dvanácti do sta let, je ale i pro muže, protože právě díky manuálu budou lépe rozumět svým partnerkám a možná i sami sobě.

Během pořadu se nejen neudržíte smíchy, ale můžete si odnést podepsanou knihu nejčtenější současné české autorky.

Reklama

Výběr článků

Načítám