Hlavní obsah

Italský velvyslanec navštívil Plzeňský kraj

Novinky, Alena Lochmannová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Velvyslanec Itálie Pasquale D´Avino navštívil v úterý 5. června Plzeňský kraj. Na krajském úřadu ho přijal hejtman Plzeňského kraje Milan Chovanec společně se svým náměstkem Ivo Grünerem a radním Františkem Bláhou.

Foto: KÚ Plzeňského kraje

Velvyslanec Itálie Pasquale D´Avino navštívil v úterý 5. června Plzeňský kraj.

Článek

Velvyslanec J. E. Pasquale D´Avino zavítal do Plzeňského kraje poprvé. Svůj pobyt v Plzni zahájil ve Škodě Transportation, kde si prohlédl areál.

Během setkání na krajském úřadu se diskutovalo o současné situaci hospodářství v Evropě, o možných řešeních a východiscích ze současné krize.

"S panem velvyslancem jsme se shodli na tom, že je potřeba podporovat technické obory, výrobu, konkurenceschopnost a podporovat vývoz evropských produktů na trhy třetích zemí," uvedl k setkání hejtman Plzeňského kraje Milan Chovanec.

Velvyslanec J. E. Pasquale D´Avino při setkání pozval členy Rady Plzeňského kraje na prezentaci italských regionů na italskou ambasádu do Prahy, které se uskuteční v polovině června tohoto roku. 

Hejtman Milan Chovanec připojil pozvání na podzimní veletrh ITEP. "Byli bychom rádi, kdyby Plzeňský kraj navštěvovalo čím dál víc italských turistů," dodal na závěr hejtman.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám