Hlavní obsah

Intenzivní seminář poradí, jak se stát pro své děti tím nejlepším rodičem

Novinky, Tereza Melišová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V úterý 4. dubna od 17 do 20:30 hodin proběhne v Českém svazu vědeckotechnických společností na Praze 1 intenzivní seminář (Ne)Gramotný rodič - Jak uspět jako rodič, na kterém se zájemci dozví koncentrovaně to nejdůležitější, jak se stát pro své děti tím nejlepším rodičem.

Foto: Tereza Melišová

Lucie Königová

Článek

Seminář vede Lucie Königová, autorka knihy (NE)GRAMOTNÝ RODIČ – Jak neselhat jako rodič, koučka, mentorka partnerských vztahů a lektorka, věnuje se v něm především rodičům.

Její osmnáctiletá rodičovská praxe ji naučila, že začít musí rodiče nejdřív u sebe. Ve vztahu k sobě, rozvíjet své partnerství, a to následně přinese láskyplný domov, ve kterém zdravě porostou děti. Ze semináře si účastníci odnesou konkrétní materiály ke zapracování ve svém životě a budou si moci vyzkoušet i sílu koučinku v koučinkové zóně. 

Lucie Königová ve své knize a veřejných přednáškách, předává koncentrovaně ty nejdůležitější osobní poznatky ze své role rodiče i poznání a zkušenosti ze své mnohaleté profesní praxe, především z koučinkového křesla. Seminář odpoví na otázky, jak se stát pro své dítě tím nejlepším rodičem, jak jít příkladem a být milovanou mámou či milovaným tátou, jak příjemně sladit práci a rodinu, jak na sebe nezapomenout v roli rodiče a na mnoho dalších. 

„Je plno knížek a seminářů, jak vychovávat děti, co dělat pro děti, jak o ně pečovat. Ale věnuje se někdo rodičům? Zajímá vůbec někoho, jak se cítí rodiče? Co prožívají, zda-li jsou spokojení a případně jak jim pomoci?" říká Lucie Königová. 

Každý den může být novým začátkem a 4. duben může být dnem, kdy můžete udělat něco pro svou rodinu a děti. Přijďte se dozvědět něco o sobě, ale také najít cestu, jak lépe porozumět svým dětem. 

Reklama

Výběr článků

Načítám