Hlavní obsah

I zvířata budou mít svůj vánoční strom

Novinky, Jiří Smutný

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

První adventní neděli 27. listopadu bude u Beringie v brněnské zoologické zahradě rozsvícen vánoční strom pro zvířata. Hudební a taneční program na pódiu začne ve 14.00 hodin a postarají je o něj děti z folklórního souboru Jánošíček, členové pěveckého souboru Dej nám tón a zpěvačka Monika Bagárová.

Foto: Jiří Smutný

Hlavní částí Beringie je expozice medvědů kamčatských

Článek

„Pro děti připravily kolegyně ze Střediska ekologické výchovy Hlídka dílničky s vánoční tematikou. Program na pódiu doplní soutěže a malování na obličej v Africké vesnici. I letos jsme na tento den pozvali několik neziskových organizací, které mohou návštěvníci podpořit nákupem drobných dárků,“ uvedl vedoucí útvaru vnějších vztahů Michal Vaňáč.

Program na pódiu u Beringie potrvá od 14.00 do 16.00 hodin, ale již od 12.00 hodin bude pro návštěvníky zoo připraveno jako překvapení dobrovolné vstupné. Slavnostní rozsvícení vánočního stromu provede Monika Bagárová přesně v 16.00 hodin.

Reklama

Výběr článků

Načítám