Hlavní obsah

I o Vánocích lze na zámku v Mníšku zažít dobrodružství s královnou Elsou

Novinky, Marie Charvátová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na Štědrý den a také 25. prosince bude otevřen zámek v Mníšku pod Brdy. Dospělí návštěvníci si mohou prohlédnout obě prohlídkové trasy, rodiny s dětmi zažijí při speciální prohlídce dobrodružství s ledovou královnou Elsou.

Foto: archiv zámku Mníšku pod Brdy
Článek

Nemůžete se dočkat Ježíška a rádi byste si zkrátili čekání? Navštivte o Štědrém dnu dopoledne mníšecký zámek. Vybrat si můžete prohlídku reprezentačních sálů, soukromých pokojů nebo prohlídku Vánoční dobrodružství s královnou Elsou.

Elsa je zvědavá na naše české Vánoce a možná i návštěvníci se při prohlídce dozví o méně známých, ale zajímavých vánočních zvycích, které se jim třeba stanou inspirací do dalšího roku.

Nechcete, aby vás navštívili zloději? Obvažte si nohy u štědrovečerního stolu provazem. Nechcete, aby vás bolely nohy? Stoupněte si na sekyrku. Chtěli byste být v příštím roce víc oblíbení? Namažte si tváře medem.

Co se ale Else na Mníšku přihodilo? Při procházce zámkem bude potřebovat pomoc od dětí a určitě všechno dobře dopadne.

Stejné prohlídky je možné navštívit také při prvním svátku vánočním 25. prosince po poledni. Vždy je třeba telefonická rezervace.

Reklama

Výběr článků

Načítám