Hlavní obsah

I do Pilníkova dorazil Mikuláš a andělem a čertem

Novinky, Jaroslav Blažek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na druhou adventní neděli, tedy na 4. prosince si členky sociálního výboru s dalšími pomocníky připravili v Pilníkově Mikulášské odpoledne pro děti.

Foto: Jaroslav Blažek

Účastníci Mikulášského odpoledne

Článek

Na sál restaurace Slunce zavítal Mikuláš s andělem a hodným čertem. Dětem přinesl spousty balíčků pro hodné děti, které mu zazpívaly písničku nebo zarecitovaly pěknou básničku.

Mikuláš byl ale překvapený, že si pro dárky přišlo docela málo dětiček – že by se tolik bály?

Čekání na Mikuláše zpříjemnil DJ Milda, jenž po celé odpoledne hrál oblíbené dětské písničky, na které se dětem také krásně tancovalo i soutěžilo. A soutěžilo se v různých pekelných soutěžích, jako například úklid pekelného odpadu nebo malování čertů. Nechyběly ani klasické soutěže v nafukování balónů či židličkovaná.

Na závěr bychom chtěli poděkovat všem, kteří s Mikulášským odpolednem aktivně pomohli. Jmenovitě to je Stanislav Jirásko – Mikuláš, čertu Stanislavu Konečnému i andílkovi Haně Moravcové. V neposlední řadě též Markétě Gábrišové a Patrice Maxey za pomoc při organizování zábavy pro děti a nakonec i Martinovi Blažkovi, na kterého jste mohli narazit za pultem občerstvení.

Reklama

Výběr článků

Načítám