Hlavní obsah

Hvězdné obsazení nabídne reggae párty v Hranicích

Novinky, Iva Bonyoma Lutchimba

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Největší hvězdy pražské produkce Coco Jammin vystoupí na benefiční akci o. s. GoKoBo Humanitas v Hranicích - Reggae párty One love, one world. Těšit se můžete na Mr. Rolla, Messenjaha, ale také na Afarastafu, BadBoyz Sound a DJs Wicked Sound.

Foto: Iva Bonyoma Lutchimba

MessenJan, Mr. Roll a Mirka z GoKoBo Humanitas

Článek

Občanské sdružení GoKoBo Humanitas pořádá I. ročník Regge párty One love, one world v Sokolovně v Hranicích na Moravě v sobotu 8. prosince od 21.00 hodin. Chce tak navázat na akci, jež se konala 22. září v letním kině v Hranicích pod názvem Den pro Afriku - Afro párty.

Akce se povedla a díky ní se navázaly přátelské vztahy mezi mladými, úspěšnými a charismatickými muzikaty a vlastně díky jim a jejich podpoře se GoKoBo Humanitas rozhodlo uspořádat další benefici na podporu školy MAMAN Kapila na předměstí Kinshasy v Kongu D.R.

Můžeme se těšit na MC MessenJah, jenž se řadí mezi nejvýraznější osobnosti české reggae scény. Jeho texty jsou postaveny na síle poselství, politicky angažované a hlavně mají duši.

Dalším úžasným zpěvákem a hlavně člověkem, bez kterého si Reggae párty nelze představit, je Mr. Roll - reggae a dancehallový singjay, původem z Ostravy. Reggae music se věnuje již od roku 1998 a má za sebou několik úspěšných songů, např Lízátka, Muzika, Miluju život...

Wicked Sound - nezastavitelná ostravsko-opavská crew má za sebou kolem tří stovek převážně úspěšných akcí v Čechách i na Slovensku. Během tří let svého fungování stihli zahrát na festivalech Colours of Ostrava, Hip Hop Kemp, Mighty Sounds, Real Beat a Uprising

K dalším účinkujícím patrří Bad Boyz Sound - kluci z Opavy, skvělá bandička, která vykrystalizovala během let 2008 až 2010 a má za sebou spoustu vystoupení v klubech, barech či festivalích v Česku, Polsku, Slovensku, ale i v Rakousku

AfaRastaFa, skvělý zpěvák, řekl: "Už nás přestávalo bavit přihlížet tomu, kam se hip-hop v Česku dostává. Už nemůžeme přihlížet tomu, co se ve světě děje. Neodsuzujte hip-hop, on nemůže za to, co z něj udělali lidi. Naše texty jsou o lidech, jejich sobeckosti a bezohlednosti a hlavně, abychom všichni otevřeli oči a nebyli lhostejní ke světu a lidem kolem nás."

Úžasní mladí lidé, kteří bojují za lepší život, poukazují na problémy dnešní společnosti a se srdcem na svém místě, vás budou všichni společně i s lidičkami z o. s. GoKoBo Humanitas provázet celou benefiční akcí.

Reklama

Výběr článků

Načítám