Hlavní obsah

Hurá!tour s Mig 21 míří do Ústí nad Orlicí

Novinky, Jiřina Michková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jiří Macháček s Mig 21 přijedou v pátek 5. dubna do Ústí nad Orlicí v rámci Hurá!tour. A jak kapela sama zmiňuje, do Ústí nad Orlicí se těší obzvlášť.

Foto: Jiřina Michková

Mig 21 v Ústí nad Orlicí v roce 2016.

Článek

Stalo se už doslova tradicí, že jednou do roka do Ústí nad Orlicí zavítají Mig 21. Ústí nad Orlicí má kapela opravdu ráda. Stejně jako mají místní fanoušci rádi Mig 21. A proto vždy jejich koncert v místním kulturním domě patří k vrcholům tour.

Lze tedy předpokládat, že nejinak tomu bude i letos. Fanoušci se mohou těšit na téměř dvouhodinovou show, nové dekorace, nové písničky, ale také starší, o to milovanější pecky jako Slepic pírka, Malotraktorem, Tančím, Máma se vrací, Chci ti říct a v neposlední řadě dojde i na Kalhotky.

Kdo si nechce nechat v pátek 5. dubna ujít tento speciální zážitek, tak má stále ještě možnost zakoupit vstupenky v předprodeji.

Předprodej: Hotel Poprad Ústí nad Orlicí, Probit elektro Česká Třebová, Infocentra Litomyšl a Žamberk, Trafika ul. Komenského Letohrad. Nebo online na www.smsticket.cz

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám