Hlavní obsah

Hudební nástroje pro Moravskoslezskou Sinfoniettu

Novinky, Jan Soukup

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Symfonický orchestr Moravskoslezská Sinfonietta se zúčastnila grantového řízení Plzeňského prazdroje v programu Prazdroj lidem 2012. Tento výjimečný program umožňuje podporu nejen kultury v rámci Plzeňského, ale i Moravskoslezského kraje.

Foto: Jan Soukup

Moravskoslezská Sinfonietta

Článek

Moravskoslezská Sinfonietta se tohoto řízení zúčastnila a z 61 projektů postoupila do 2. kola spolu s dalšími 23 projekty.

Orchestr nutně potřebuje nástroje (tympány, velký buben, anglický roh), které jsou velmi drahé, a proto se vedení rozhodlo, že zažádá o zafinancování v tomto grantovém řízení. Projekt se jmenuje Hudební nástroje pro Moravskoslezskou Sinfoniettu.

Pokud byste chtěli pomoci, můžete, zde je odkaz: http://www.prazdroj.cz/cz/o-nas/prazdroj-lidem/moravskoslezsky-region/hlasovani-verejnosti/hlasovaci-formular-2012 MSS má číslo 7. Po vyplnění údajů vám bude zaslán email s potvrzením. Svým hlasem pomůžete orchestru ke koupi potřebných nástrojů a studentům umožníte na tyto nástroje hrát.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám