Hlavní obsah

Hudbu, zábavu i adrenalin slibuje Benátská noc 2013 ve Vesci u Liberce

Novinky, Petr Štrympl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jednadvacátý ročník festivalu Benátská noc ve Vesci u Liberce bude od 26. do 28. července ve znamení hudby, zábavy a adrenalinu.

Foto: pořadatel

logo festivalu

Článek

Loňské úspěšné rozhodnutí pořadatelů přesunout scénu festivalu Benátská noc do Vesce u Liberce se ukázalo jako velmi rozumné řešení nejen pro diváky, ale i pro vystupující umělce. Příznivá poloha areálu umožňuje dobrou dopravní dostupnost, komfortní zázemí a hlavně případná nepřízeň počasí nemá žádný vliv na program. I to je důležitý moment, který rozhoduje o koupi vstupenek na festival.

Ty si mohou zájemci koupit do konce ledna v předprodeji za nejvýhodnější možnou cenu – na celý festival za 990 Kč. Od 1. února se cena navýší. V prodeji je i 100 kusů VIP vstupenek za 9990 Kč garantující luxusní péči včetně klimatizovaného stanu, komfortních sedaček, splachovacích toalet, rautem a dalšími službami rozmazlujícími hosty. Oba typy vstupenek budou k dispozici po omezený čas v předprodejní síti Ticketportal.

Jednadvacátý ročník festivalu Benátská noc přinese kromě vystoupení hudebních hvězd i doprovodný program, ze kterého si vybere každý návštěvník festivalu.

Ředitel festivalu Pavel Mikez k připravovanému ročníku uvedl: „Jsme právě ve fázi finalizace seznamu hlavních hudebních hostů. Stále častěji se množí dotazy ohledně vystoupení skupiny Blur. To bohužel zatím nemohu potvrdit. Ale jsem si už jistý, že chceme jít cestou renomovaných světových hudebních festivalů. Budeme mít jednu hlavní scénu a jednu odpočinkovou, na které se budou umělci střídat. Fanoušci tak nebudou muset pobíhat od jednoho podia ke druhému, naopak budou mít možnost si vychutnat každé vystoupení naplno. Pro nás je důležitá kvalita, nikoliv kvantita. Myslím, že dobrá pověst, velikost a úspěšnost festivalu není o obrovském počtu kapel na mnoha podiích. Rozšířit chceme také nabídku volnočasových aktivit, chceme i hodně adrenalinové, ale uvidíme, jak všechna jednání dopadnou,“ dodal Mikez.

Zatím jsou potvrzeni: Alkehol, BSP, Citron, David Deyl, Desmod (Slovensko), Harlej, Iné kafé (Slovensko), Metalinda (Slovensko), Marek Ztracený, Memphis, Monkey Business, N.O.H.A., Peter Bič Project (Slovensko), Walda Gang, XIII. Století.

Informace naleznete na www.benatskanoc.cz a www.facebook.com/benatskanoc.cz .

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám