Hlavní obsah

Hudba bez hranic bude s Neckářem či Janou Kirschner. Vondráčková nedorazí

Novinky, Petra Kucinová

V Dolních Studénkách na Šumpersku vrcholí přípravy na festival Hudba bez hranic. Ten odstartuje v pátek, kdy je na programu koncert Václava Neckáře s kapelou Bacily či vystoupení Jany Kirschner. Na festivalu, který se letos koná už po čtrnácté, měla původně zazpívat i Helena Vondráčková, po sporu s organizátory však účast zrušila.

Foto: Petra Kucinová

Festival Hudba bez hranic

Článek

Čtrnáctý ročník mezinárodního festivalu Hudba bez hranic proběhne od pátku 22. do 24. června v kulturním areálu v Dolních Studénkách a na dalších místech na Šumpersku. V rámci programu vystoupí na pět set účinkujících.

Hudebně našlapaný víkend odstartuje v pátek ve znamení hvězd. „Nakonec u nás vystoupí Václav Neckář se svou kapelou Bacily a Jana Kirschner. I v sobotu a v neděli je ale na co se těšit,“ zve organizátor akce Radim Sršeň na hostující hudební kapely z Česka, Polska, Slovenska či z Finska.

Původně měla v pátek vystoupit Helena Vondráčková se svou kapelou. Kvůli aktuálně běžícímu právnímu sporu mezi organizátory a managementem zpěvačky ohledně prezentace vystoupení však muselo dojít ke změně programu. Managementu Vondráčkové vadilo, že to vypadalo, jako by měla zpěvačka vystoupit společně s Neckářem.  

Více informací k programu a pátečnímu vstupnému najdete na webu festivalu zde. Vstup na sobotní a nedělní program je zdarma.

Reklama

Výběr článků

Načítám