Hlavní obsah

Hostivařští hokejbalisté pokřtili novou arénu souboji s celky z Mostu

Novinky, David Fišer

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V sobotu 2. října byla v pražské Křimické ulici otevřena nová hokejbalová aréna. První ligové utkání na jejím hřišti sehrál HBC Hostivař B proti Concept team Most. Slavností otevření pak obstaralo utkání HBC Hostivař proti HBC Pento Most B - a bylo se na co dívat.

Foto: David Fišer

Takto vypadá nové domácí hřiště týmu HBC Hostivař.

Článek

Jak už jsme informovali v předchozím článku, hokejbalový tým Hostivař připravil otevření své nové domácí arény. Mužské týmy se tak stěhují z azylu na Palmovce a mládežníci opuštějí Malešice. Vše se přesouvá na k ZŠ Křimická.

Ještě před slavnostním otevřením a očekávaným utkáním Hostivařského A-týmu přišla malá generálka v podobě utkání HBC Hostivař B vs. Concept team Most. Rezerva chtěla na novém hřišti předvést, že to s ní soupeři nebudou mít tak lehké, a proto vlétla do zápasu s očividnou chutí hrát.

Jenže chuť vydržela jen v první třetině a po prvním inkasovaném gólu jako by všichni hráči rezignovali na pokus zápas zvrátit. Přesto je konečný výsledek 0:7 poněkud krutý, jelikož Hostivař dokázala být vyrovnaným soupeřem a chvílemi sahala i po prvních bodech. Ne vždy se ovšem zadaří...

Slavnostního otevření se zúčastnil i zástupce starosty pro Prahu 15 Michal Fischer - spolu s dalšími zůčastněnými slavnostně otevřel nové hřiště. A pak už se slova ujali hráči A-týmu Hostivaře a v utkání proti rezervě extraligového Mostu podali výkon, jak se na domácí sluší a patří. A i když Mostečtí hráči hrdě vzdorovali, nahecovaný tým Hostivaře povzbuzován svými fanoušky si dokráčel pro zaslouženou výhru 4:2. A oslavy prvních získaných bodů na novém hřišti mohly započít..

Na závěr nezbývá než popřát hostivařským celkům mnoho úspěchů na novém hřišti.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám