Hlavní obsah

Hostem koncertu Vlasty Horvátha bude na Vyšehradě rocková zpěvačka Pavla Forest

Novinky, Tomáš Kopečný

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zpěvák, muzikant a multiinstrumentalista Vlasta Horváth vystoupí se svou kapelou na Letní scéně pražského Vyšehradu. Koncert se uskuteční už tuto neděli 31. května od 17 hodin v rámci 12. ročníku multižánrového festivalu divadla a hudby Vyšehraní.

Foto: Archív Vlasty Horvátha
Článek

Exkluzivním hostem koncertu bude Pavla Forest, rocková zpěvačka, skladatelka a také zakladatelka RockOpery Praha.

„Na vystoupení s Pavlou Forest se s kapelou velmi těšíme. Známe se z našeho společného účinkování v pražské RockOpeře a působení na Mezinárodní konzervatoři Praha. Věřím, že naše hraní pod otevřeným nebem a navíc uprostřed hradeb starobylého Vyšehradu bude mít své zvláštní kouzlo a atmosféru. Posluchači se na koncertu mohou těšit nejen na skladby z mých sólových desek, ale také na pecky z repertoáru RockOpery,“ přibližuje program koncertu zpěvák Vlasta Horváth.

Vlasta Horváth je český zpěvák, který se do povědomí veřejnosti zapsal v roce 2005 díky vítězství v druhé řadě Česko hledá Superstar. Na kontě má tři vydaná alba, to nejnovější s názvem To máme znát vydal v srpnu 2014. Pravidelně koncertuje se svou kapelou. Od roku 2010 působí jako pedagog na Mezinárodní konzervatoři Praha, kde vyučuje interpretaci na oddělení rockové opery a popu. Již pátým rokem je členem souboru RockOpery Praha.

Pavla Forest je zpěvačka, skladatelka, textařka a jedna z autorských tváří pražského divadla pro rockery RockOprera Praha. Zpěvu se věnuje více než 30 let, spolupracovala s řadou hudebních uskupení a vyzkoušela si mnoho stylů. Rockerům je známá ze svého působení v kapele King Size. Vedle autorské činnosti se také věnuje výuce rockového zpěvu na Mezinárodní konzervatoři Praha. 

Reklama

Výběr článků

Načítám