Hlavní obsah

Hostem houslového koncertu Pavla Šporcla ve Španělské synagoze bude plastický chirurg Jan Měšťák

Novinky, Robert Rohál

Světoznámý houslista Pavel Šporcl se připravuje na výjimečné setkání - 11. června se ve Španělské synagoze v Praze potká s věhlasným plastickým chirurgem Janem Měšťákem. Oba vystoupí na ojedinělém koncertě nazvaném Pocta Paganinimu.

Foto: archiv VIP osobnosti

Na ojediněném koncertě vystoupí houslista Pavel Šporcl, hostem bude plastický chirurg Jan Měšťák.

Článek

„Jsem rád, že moje pozvání přijal člověk, kterého si vážím a rád se s ním setkávám, protože máme mnoho společných témat. Na tento koncert se těším také proto, že se uskuteční v překrásných prostorách synagogy a zazní i skladby pro sólové housle Johanna Sebastiana Bacha. Jeho hudba i toto posvátné místo lidi spojuje, a tak by to mělo být,” říká Pavel Šporcl, který v těchto dnech natáčí novou desku věnovanou právě tomuto hudebnímu velikánovi.

„Pavla Šporcla považuji za houslového Mistra a vážím si jeho pozvání. Budu se zde moci nejen zaposlouchat do nádherných tónů jeho houslí, ale také v úvodu pohovořit o tom, jaký je dnešní svět, co nám v něm schází a co nás naopak obohacuje a posiluje,” vysvětlil svou účast na koncertě plastický chirurg, Doc. MUDr. Jan Měšťák, CSc.

Komorní koncert, který proběhne 11. června od 19 hodin a který nabídne ojedinělý program, uvádí společenská agentura VIP osobnosti. Další akce podobného druhu prý budou následovat na podzim.

„Koncert Pocta Paganinimu bude ozvláštněný i tím, že spojíme dva různé světy, které mají přece jen něco společného,” míní agilní majitelka pořádající agentury Alena Hájková, která věří, že se na koncertě objeví další zajímavé osobnosti.

Vstupenky jsou v prodeji v síti TicketArt a TicketPro.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám