Hlavní obsah

Hořovický zámek zve do pohádky na setkání s Princeznou a loupežníkem

Novinky, Libor Knížek

Zámkem v Hořovicích lze opět projít v doprovodu pohádek. Připraveny jsou tradiční pohádkové prohlídky pro malé i velké návštěvníky.

Foto: Libor Knížek

Pohádkové prohlídky zámku v Hořovicích

Článek

Rok se s rokem sešel, a do Hořovic opět míří již tradiční květnové pohádkové představení. Po loňském Tichém království bude letos na zámku asi pěkně hlučno. Chystá se sem totiž pohádka s názvem Princezna a loupežník.  

O čem pohádka bude? To mohou malí i velcí zjistit už o víkendu 16. a 17. května. Pohádky se budou konat vždy v 10:00, 11:00, 13:00, 14:00, 15:00 a 16:00 hodin. V každém zámeckém salonku se odehraje část veselého příběhu. Na trase vás budou provázet přímo pohádkové postavy, které určitě zapojí do děje i děti, aby pohádka šťastně skončila a dobro vyhrálo nad zlem.

Kromě pohádek se v Hořovicích můžete samozřejmě podívat nejen do nádherných zámeckých interiérů, ale třeba i na výstavu Her a hraček malých aristokratů, letos doplněnou o zábavný dětský program. Otevřená bude i oblíbená Pohádková země Vítězslavy Klimtové. K odpočinku budete moci využít i služby zámecké kavárny nebo procházku v zámeckém parku.

Reklama

Výběr článků

Načítám