Hlavní obsah

Hororová Letná pod cirkusovým šapitó

Novinky, Petr Gongol

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Cirkus Ohana je jediným cirkusem v České republice, který nabízí dvě žánrově odlišné show. Show, kterou uvidíte vy, vznikla na motivy úspěšného hororu To.

Foto: Cirkus Ohana
Článek

První český hororový cirkus s názvem Ohana Horor Cirkus přijíždí poprvé do Prahy na Letenskou pláň, a to se zcela novou show s názvem Hororová Letná 2019.

Diváci se mohou těšit na nový koncept zábavy, který v České republice ještě nebyl. Velká artistická show na motivy filmu To i spousta dalších pod cirkusovým stanem ve vás bude evokovat pravou hororovou atmosféru - strach, napětí i nejistotu.

Těšit se můžete na adrenalinové vystoupení na Zrezlém kole smrti, oživlou panenku Anabelle, která téměř nemá kosti, sebevražedný vzdušný výstup ve vzdušné síti, vystoupení mrtvé nevěsty na nebezpečné hrazdě smrti, šapitó plné jeptišek i hororových lékařů.

Dále se představí rockoví žongléři či velká ohnivá show popálených zombie. Celá show je provázena hororovým klaunem PennyWeisem, který diváky opravdu nebude šetřit. Postará se nejen o strach, ale i svůj specifický humor.

PRAHA - Letenská pláň 1. 3. - 21. 4., středa - neděle 20:00 hodin, jediná zastávka v Praze. Rezervace vstupenek i info +420 721 581 709, Facebook: OHANA HOROR CIRKUS

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám