Hlavní obsah

Holešovští výtvarníci se představí na Letních iluzích XI.

Novinky, Dana Ehlová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Již pojedenácté se uskuteční společná výstava výtvarníků z Holešova a okolí nazvaná Letní iluze XI. Ve velkém sále holešovského zámku představí svoji tvorbu více než čtyři desítky umělců, z nichž mnozí se již spolupodíleli na předešlých „iluzích“.

Foto: Robert Rohál

V holešovském zámku bude 12. září zahájena výstava Letní iluze XI.

Článek

Slavnostní vernisáž letošního ročníku souhrnné výstavy obrazů, grafik, plastik, fotografií a užitého umění proběhne v Zámecké galerii Holešov ve čtvrtek 12. září v 17 hodin, úvodní slovo bude patřit Karlu Bartoškovi a hudební doprovod Vlaďce Dvořákové a Jiřímu Kuhlovi.  

Vedle jiných se na Letních iluzích XI. představí holešovské malířky Jitka Sadílková a Libuše Matulová, ale také fotografové Nelly Billová nebo Robert Rohál, který ke své účasti na letošním setkání řekl:

"Kolektivní výstavy Letní iluze, jejíž jedenáctý ročník proběhne letos v zámecké galerii, se zúčastňuji už asi potřetí. Letos se budu prezentovat čtyřmi fotografiemi z poslední doby, které Holešované ještě neviděli. Bude mezi nimi i jedna fotka z kolekce Doudlebské motivy."

Výstava holešovských výtvarníků bude přístupná až do 27. října ve dnech úterý – neděle vždy od 9 do 12 a od 13 do 17 hodin.

Reklama

Výběr článků

Načítám