Hlavní obsah

Holešovská Regata si kvůli bezpečnosti vyžádá dopravní omezení

Novinky, Petra Svěráková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Už příští víkend se uskuteční další ročník oblíbeného festivalu Holešovská Regata. Letos se uskuteční ve dnech 20. a 21. června. Poprvé bude dvoudenní. Stejně jako každý rok i letos si vyžádá omezení v dopravě, a to hlavně z důvodu bezpečnosti jak návštěvníků, tak obyvatel města.

Foto: archiv Agentury Velryba

Loňský přejezd vodní lávky.

Článek

„V první řadě bychom chtěli požádat motoristy o maximální vzájemnou toleranci a respektování pokynů pořadatelů, Policie ČR a Městské policie. Ty, kteří budou na akci přijíždět, prosíme, aby se nesnažili najet až do bezprostřední blízkosti zámku a zaparkovali podle pokynů a doporučení pořadatelů v místech k tomu určených. Ty, kteří pouze projíždí centrem Holešova, prosíme o ohleduplnost a respektování objízdných tras v souvislosti s uzavírkami některých ulic,“ řekl ředitel pořádající Agentury Velryba Michal Žáček.

Od pátku 20. 6. od 15 hodin až do sobotní půlnoci budou úplně uzavřeny ulice Zámecká a ulice Partyzánská. Ulice Zámecká bude určena pouze pro pěší přístup diváků k pokladnám a hlavnímu vstupu do areálu.

Pro zákazníky Zahradnictví Stella bude povolen vjezd pouze ve směru od restaurace Holajka. Ulice Partyzánská bude uzavřena a vyhrazena pro parkování diváků. Parkování zde budou regulovat pořadatelé a vjezd do této ulice bude možný pouze ve směru od centra Holešova.

Ve směru od Bystřice p. H. bude ulice úplně uzavřena. Pro motoristy to znamená, že budou muset použít ve směru na a od Bystřice p. H. objízdnou trasu vedenou po obchvatu Holešova a ulicích Osvobození a Masarykova.

Na webu festivalu najdou návštěvníci festivalu plánek doporučených parkovacích ploch. Tyto plochy budou značeny orientačními tabulemi a během festivalu se zde budou pohybovat označení pořadatelé, kteří lidem doporučí místo, kde budou moci zanechat své vozidlo.

Mezi doporučenými parkovacími plochami jsou i plochy se zpoplatněným stáním. Tyto plochy budou v průběhu festivalu fungovat v běžném režimu. Na webových stránkách Městské policie Holešov, je možné nalézt jejich seznam a provozní dobu.

K parkování lze využít velkých parkovišť u obchodních center, stálá parkoviště i doporučené ulice v okolí zámku.

Parkoviště u koupaliště a pod nadjezdem bude vyčleněno přednostně pro diváky, kteří budou stanovat v průběhu festivalu na stanové louce v zámecké oboře.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám