Hlavní obsah

Holešovská regata připluje o víkendu

Novinky, Petra Svěráková

Jen pár dní zbývá do začátku rodinného festivalu Holešovská Regata 2017. Její sedmý ročník se uskuteční v pátek a v sobotu 16. a 17. června v zahradách Zámku Holešov na Kroměřížsku.

Foto: Jan Salač

Vítěz soutěže netradičních plavidel během loňského ročníku Holešovské Regaty.

Článek

V posledních letech se toto místo stalo oblíbeným cílem nejen hudebních fanoušků, ale také rodin s dětmi. Jen během loňského ročníku festival navštívilo téměř 20 tisíc lidí.

Brány areálu se otevřou v pátek v 17.00 hodin. Páteční večer ponese podtitul Pocta legendám. Hlavním koncertem v Holešově oslaví své 55. narozeniny skupina OLYMPIC. Před koncertem této populární kapely zahraje KATAPULT s Oldou Říhou a kapela Jazzbook.

V průběhu soboty, tedy hlavního festivalového dne, se na pódiích vystřídají například kapely MANDRAGE, MONKEY BUSINESS, HODINY či zpěvák JANEK LEDECKÝ. Jako speciální host festivalu letos vystoupí známý THE TAP TAP ORCHESTRA. Sobotní večer vyvrcholí koncertem VOJTĚCHA DYKA s B-SIDE BANDEM a následně tradičním ohňostrojem ve 22 hodin.

Chybět nebude mistrovství v přejezdu vodní lávky a velmi oblíbená soutěž originálních plavidel. Malí návštěvníci se mohou těšit na bohatý doprovodný program. Pořadatelé připravují pro návštěvníky také několik novinek – například exhibiční seskok parašutistů, taneční lekce pro diváky na nádvoří zámku a mnoho dalších „vychytávek“.

Po skončení sobotního programu zajistili pořadatelé pro návštěvníky další novinku -  speciální noční vlakové spoje z nádraží Holešov, které odjíždějí ve 23:05 ve směru na Kroměříž a ve 23:46 ve směru Bystřice pod Hostýnem a Osíčko. Pro návštěvníky festivalu jsou tyto noční vlakové spoje zdarma.

Vstupenky budou během obou festivalových dnů v prodeji také na místě na pokladnách u hlavního vstupu do areálu z ulice Zámecká.

Veškeré informace o festivalu na webu www.holesovskaregata.cz a FB profilu festivalu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám