Hlavní obsah

Hity Michala Davida zazní při finále Miss Plzeň 2011

Novinky, Alena Lochmannová

Hity Michala Davida jsou prostě nesmrtelné a v podání skupiny Kroky Michala Davida, která největší jeho hity upravila do moderních aranží, slaví obrovský úspěch. Patronem skupiny je sám Michal David, který s kapelou intenzivně spolupracuje.

Foto: archiv skupiny Kroky Michala Davida

V podání skupiny Kroky Michala Davida, která největší hity hitmakera Michala Davida upravila do moderních aranží, slaví nezapomenutelné songy úspěch.

Článek

Jedná se o jediný autorizovaný revival Michala Davida v ČR. Kapelu tvoří známí muzikanti Petr Dick, Roman Andrlík a David Laštovka.

A právě hudební formaci Kroky Michala Davida si zvolili organizátoři prestižní soutěže Miss Plzeň jako hudebního průvodce a hlavního účinkujícího pro VIP after party následující po finálovém večeru Miss Plzeň, který proběhne 29. dubna v plzeňském Parkhotelu.

"Přemýšleli jsme, jakou živou muzikou zpestříme VIP after party po finále. Když se naskytla možnost spolupráce se skupinou Kroky Michala Davida, ani na okamžik jsme neváhali. Jsme přesvědčeni, že oblíbené hity Michala Davida v podání jeho jediného autorizovaného revivalu budou pro hosty příjemné k poslechu i k tanci. Myslím, že mnozí hosté budou více než překvapeni podobností hlasu zpěváka Petra Dicka s hlasem samotného Michala Davida," říká organizátor soutěže Karel Šebek.

"V našem nabitém programu jsme si rádi udělali čas, abychom zahráli při finále Miss Plzeň 2011. Věřím, že si to užijeme nejen my, ale i lidé. Už teď se na tuto akci velmi těšíme," uvedl muzikant David Laštovka za Kroky Michala Davida.

Hitmaker Michal David, kterému se počátkem dubna dostalo významného ohodnocení v anketě Tý Tý, se bohužel nemůže osobně finále Miss Plzeň 2011 zúčastnit. Je ovšem vděčný, že na slavnostním vyhlášení nejkrásnější plzeňské dívky bude mít své zastoupení.

"K Plzni mám velice osobitý vztah, mám zde plno kamarádů a i proto jsem moc stál o to, abych byl při finále soutěže, která vyhlásí nejkrásnější dívku tohoto úžasného města. Z důvodů pracovního vytížení mohu však pouze na dálku pozdravit krásné finalistky a publikum a popřát jim nezapomenutelný zážitek. Jsem velmi rád, že zde můžu být zastoupen v podání skupiny Kroky Michala Davida, která mne na této skvělé akci jistě skvěle zastoupí a zahraje na VIP after party," uvedl Michal David.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám