Hlavní obsah

Helena Vondráčková zazpívá v polské Poznani a jihokorejském Soulu

Novinky, Robert Rohál

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Bohatý diář má v březnu zpěvačka Helena Vondráčková. Vedle účinkování v pražské verzi muzikálu Mamma Mia!, kde hraje, zpívá a tančí hlavní roli Donny, vystoupí také na několika plesech a koncertech nejen v Česku, ale také v polské Poznani a jihokorejském Soulu.

Foto: archiv autora

Helena Vondráčková, jedna z nejpracovitějších českých zpěvaček, která má úspěch i v zahraničí.

Článek

V muzikálu Mamma Mia! představuje Helena Vondráčková hlavní roli Donny, kterou ve filmové verzi  ztvárnila Meryl Streep. Pro Vondráčkovou je to další velká muzikálová postava, která navazuje na její nešťastnou Fantinu z Les Misérables, kočku Grizabellu z Cats nebo dohazovačku Dolly Leviovou z Hello, Dolly!  Jako Donnu ji uvidí návštěvníci Kongresového centra Praha 5., 6. a 12. března.

Mezitím si Helena Vondráčková zazpívá  8. března v polské Poznani, a to v hale Arena ve společné show se svou polskou kolegyní Marylou Rodowicz. S ní ji ostatně pojí dlouholeté přátelství i spolupráce. Mají za sebou v Polsku i Česku řadu vystoupení na koncertech i v televizi, nazpívaly několik duetů. 

Další zahraniční vystoupení naší mezinárodně nejúspěšnější pop interpretky proběhne 20. března v jihokorejském Soulu. Zde zazpívá v Kulturním centru Simsan v rámci oslav Frankofonie 2016. Na programu budou slavné francouzské šansony stejně jako oblíbené české písničky. Během večera vystoupí i francouzský zpěvák Charles-Baptiste.

Po návratu domů čekají Helenu Vondráčkovou ještě koncerty v Mostě (22. března ve sportovní hale) a v Brně (24. března v SONO Centru), kde ji doprovodí kapela Charlie Band.

Reklama

Výběr článků

Načítám