Hlavní obsah

Helena Vondráčková se chystá na Narozeniny na Broadwayi

Novinky, Robert Rohál

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Sotva se zpěvačka Helena Vondráčková vrátila z dovolené, kterou trávila tradičně na Floridě, už ji čekal kolotoč pracovních povinností. Zatímco v Polsku propagovala album Helena on Broadway, doma připravuje "narozeninovou" show, která proběhne v Divadle Broadway.

Foto: Robert Rohál

Právě "live" vystoupení jsou zpěvaččinou silní zbraní.

Článek

Koncert, který dostal název Narozeniny na Broadwayi, se odehraje v pražském Divadle Broadway 3. července od 19 hodin, jako host na něm vystoupí Felix Slováček.

"Bude to koncert mých nejslavnějších písní, taková příjemná narozeninová párty, na které mne doprovodí Charlie Band. A pokud to časově zvládnu, zazpívám alespoň jednu písničku z chystaného alba," prozradila zpěvačka, která by právě na tomto koncertě měla převzít za poslední řadové album Zůstáváš tu se mnou zlatou desku.

Radost však má i z "muzikálového" alba, které vyšlo v minulých dnech v Polsku. Vynikající výkon zpěvačky a jejích hostů na koncertě ve Státní opeře v roce 2010 zaujal natolik, že o něj projevil zájem také polský vydavatel EMI Music Poland.

Komplet Helena on Broadway (DVD+CD) vyšel u našich severních sousedů koncem dubna, přičemž jeho precizní provedení sklízí kladné ohlasy také u odborné veřejnosti. Vyzdvihovány jsou nové a neotřelé aranže písní, dokonalý zvuk a samozřejmě výborné pěvecké výkony všech interpretů v čele s hlavní hvězdou.

Další zajímavou zprávu zveřejnilo vydavatelství Universal Music, které chystá k reedici zpěvaččino již zmíněné album Zůstáváš tu se mnou. Původní náklad digipackové edice je již delší dobu zcela rozebrán. A dá se předpokládat, že se ani reedice v klasické plastové krabičce na pultech obchodů dlouho neohřeje.

"Do konce roku bych ale  ráda potěšila své příznivce novým studiovým albem. Mělo by vyjít pod hlavičkou EMI a producentsky se na něm podílí Dan Hádl. Přípravy jsou v plném proudu," uzavřela zpěvačka, kterou ještě do prázdnin čeká řada vystoupení. Například v neděli 2. června vystoupí jako hvězdný host ve velkém televizním finále Česko Slovenské SuperStar.

Reklama

Výběr článků

Načítám