Hlavní obsah

Helena Vondráčková a David Deyl zazpívají své hity ve zlínském Kongresovém centru

Novinky, Robert Rohál

Mladý zpěvák David Deyl vystoupí jako host Heleny Vondráčkové v její koncertní show Helena 65, která bude mít další zastávku ve Zlíně. Koncert, na kterém oba zpěváky doprovodí kapela Charlie Band, je na programu 18. listopadu v sále Kongresového centra.

Foto: Jan Šebek

V koncertní show Heleny Vondráčkové hostuje mladý zpěvák David Deyl.

Článek

Zatímco hlavní hvězdou bude Helena Vondráčková, která během koncertu zazpívá to nejlepší ze svého repertoáru včetně novějších písniček, mladý zpěvák David Deyl prezentuje především novinky ze svého aktuálního alba Zásah. Spolu s Helenou Vondráčkovou navíc zazpívá i duet Kousek tvého já, který natočili už v roce 2004.

"Nicméně písnička se líbí a pokaždé má na koncertech velký úspěch," říká Helena Vondráčková. "Možná proto jsme nazpívali další duet, ten se jmenuje Čas dál nech spát," dodává zpěvačka.

Davidem Deylem je nadšený i kapelník Charlie Blažek. "David je skvělý skladatel, klavírista a zpěvák. Jeho písničky se už dlouhou dobu hrají v českých rádiích v těch nevyšších rotacích. S Helenou mají krásný duet, který samozřejmě zaznívá i na koncertech. Jsme moc rádi, že je s námi na tomto turné," uvedl Blažek.

Helena Vondráčková, která letos v červnu oslavila pětašedesáté narozeniny, má vůbec úspěšný rok. Kromě rozsáhlého turné po řadě českých, moravských a slovenských měst připravila dvě alba - trojcédéčkový výběr Helena (nejen) o lásce a muzikálově laděné album Helena On Broadway, jehož koncertní podoba vyšla na stejnojmenném DVD. Kromě toho vyšla o zpěvačce knížka Každá trampota má svou mez, přičemž mezi novými písničkami je i trojzpěv Fuoco Nel Fuoco, který natočila s italskými zpěváky Davidem Mattiolim a Andreou Andreiem.

Reklama

Výběr článků

Načítám