Hlavní obsah

Hejtman poděkoval fotbalistům Viktorie Plzeň za skvělou reprezentaci kraje

Novinky, Alena Lochmannová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hejtman Plzeňského kraje Milan Chovanec a jeho náměstek pro oblasti školství, sport, kultura a cestovní ruch Jiří Struček na Krajském úřadu Plzeňského kraje přijali v pondělí 21. ledna tým FC Viktoria Plzeň včetně zástupců jeho vedení.

Foto: KÚ Plzeňského kraje

V závěru setkání hráči FC Viktoria v čele s Pavlem Horváthem předali hejtmanovi fotografii základní sestavy týmu plzeňské Viktorie.

Článek

Vedle Pavla Horvátha, Davida Limberského, Václava Procházky, Františka Rajtorala a dalších známých opor základního týmu Viktorie pozvání přijali také trenér Pavel Vrba, generální manažer Adolf Šádek, člen dozorčí rady Petr Chvojka nebo sportovně-technický manažer Pavel Kuka.

Na setkání fotbalistům poděkovali představitelé kraje za vynikající reprezentaci Plzeňského kraje a popřáli mnoho úspěchů do jarní části Gambrinus ligy a Evropské ligy.

"Berte toto setkání jako vyjádření úcty a vděku," uvedl hejtman kraje Milan Chovanec.

"Děláte radost občanům Plzeňského kraje a hlavně jste vzorem pro mládež. Naším krédem v rámci podpory sportu v kraji je podpora mládeže. Každý kluk, který si kope míčem, zná každého z vás. Jste příkladem těm, kteří se rozhodli fotbalu věnovat," uvedl náměstek hejtmana Jiří Struček.

"Chci kraji poděkovat za tu dlouholetou podporu, které se plzeňské Viktorii v podobě podpory mládeže dostává, a pevně věřím, že dobré jméno Plzeňskému kraji budeme dělat i nadále," uvedl generální manažer klubu Adolf Šádek.

Plzeňský kraj již tradičně podporuje mládežnické týmy Viktorie Plzeň, které sdružují přes 350 dětí z celého regionu. V letošním roce počítá v rozpočtu s podporou ve výši 2,5 miliónu korun.

"Plzeňský kraj tím, jak podporuje mládež, podporuje i hráče, kteří jsou potom vychováni pro první ligu. Já jsem rád, že to tak funguje, protože když se podíváte do kádru mužstva, je tam několik plzeňských odchovanců, což svědčí o dobré práci mládeže," doplnil trenér Pavel Vrba.

Reklama

Výběr článků

Načítám