Hlavní obsah

Havířov bude mít nejhlasitější hokejové fanoušky

Novinky, Lukáš Klapil

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V Havířově vytvoří v sobotu 8. října český rekord v nejhlasitější podpoře hokejového týmu. Pokusí se o to skvělí havířovští fanoušci. Za rekordní decibely dostanou pivo. Místní klub se pyšní největšími návštěvami v druhé hokejové lize.

Foto: Aleš Krecl

Ilustrační foto

Článek

Druholigový hokejový klub AZ Havířov se v sobotu 8. října střetne s Valašským Meziříčím. Utkání začíná od 17.00 hodin. Havířovští fanoušci se pokusí co nejhlasitěji podpořit svůj tým a ustanovit tak rekord, který bude zapsán do České knihy rekordů.

Na vytvoření rekordu bude dohlížet komisař z agentury Dobrý den, který také provede měření speciálním zařízením. Podobný pokus doposud není registrován, takže dosažený výsledek z Havířova se stane platným českým rekordem.

Výslednou hodnotu rekordu pak organizátoři vynásobí třemi a tolik piv dostanou fanoušci po skončení utkání od pivovaru Radegast. Piva dostanou v hospodě přímo na zimním stadionu. Pokud padne například hodnota 100 decibelů, dostanou fanoušci 300 piv. Už dvě hodiny před zápasem startují hokejové soutěže s Radegastem.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám